Welkom op de officiële website van zaalvoetbalclub Aequalis Gent 

Nieuws 
*Klik op de nieuwstitels om het volledig bericht te lezen*

Nieuwe spelers

04-04-2024

De testspelers Christophe, Lorenzo en Enrique sloten zich aan bij Aequalis Gent, ook Daan die we door een blessure nog even moeten missen ondertekende zijn contract. Hiermee is onze spelersgroep opnieuw compleet en volgen er dit seizoen geen nieuwe spelers meer.
We wensen alle vers aangeworven spelers veel succes en vooral veel plezier!

Website

03-03-2024

Vanaf heden zal de website opnieuw regelmatig up-to-date gehouden worden. Hou onze website dus zeker in de gaten voor meer nieuws over onze club!

Pas in de laatste minuten van de 22e LZV Cup match pakten we gisteren met zekerheid de 3e plaats in de LZV Cup, en vervolgens nemen we dus ook de promotie naar 3e klasse beet met een 6-7 winst tegen FC Tovenaars ! De club dankt de coach en de spelers voor hun blijvende inzet!!

Het was van bij de start meteen duidelijk dat Foebal beter geconcentreerd aan het spelen was en meer een blok vormde. Met 2 tegentreffers na amper 5 minuten (net als in onze laatste wedstrijd, en ook tegen FC Foebal) was dit alweer even doorbijten. Aequalis probeerde wel om gaten te creëren, maar op een paar individuele pogingen kon er niets...

De volgende cupmatch spelen we vrijdagavond 21/4 opnieuw tegen FC Foebal, maar deze keer als thuismatch. Welkom om 22u in sportcentrum LAGO Rozebroeken (St-Amandsberg)!

Gisternamiddag beleefden we een fysiek lastige uitmatch tegen FC Foebal in de 20e ZVC Cupmatch. We hadden geen wisselspelers in de selectie. In korte tijd kwamen we 2-0 achter, maar door rustig te blijven en ons gebruikelijk spel te blijven spelen door combinaties van mooie passes, goed positiespel en enkele klasseflitsen van 12. Maksym (4x...

We spelen morgen 15/04 om 17u onze 20e ZVC Cupmatch tegen FC Foebal in LAGO Gent Rozebroeken. Momenteel staat FC Foebal 10e in het klassement.
Kom supporteren voor onze overwinning!

© 2023 ZVC Aequalis Gent | Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.